Quote shakers UF är ett UF- företag som säljer shakers med motiverande citat som de själva kommer på. Företaget drivs av Malin Kjellsson Helén, VD och Melina Bennström, ekonomiansvarig, klass HA15 C, Kungsmadskolan i Växjö.

Deras mål är att samla in så mycket kunskaper och erfarenheter som möjligt och känna på hur det är att vara företagare och utmana sig själva genom att våga göra mer.

– Vi sätter på citat som motiverar din träning, säger VD Malin Kjellsson Helén.

Målgrupp        

-Mer specifikt så riktar vi oss till träningsinriktade personer som tränar för produkten används främst till näringsdrycker och vatten, berättar Melina och Malin tillägger:

-Den fungerar även till att blanda allt möjligt i och därmed ökar kundgruppen.

Om produkten

Deras produkt är en shaker som främst är till för att blanda drycker i. Flaskan är genomskinlig, rymmer 600 ml med ett mått på sidan av flaskan. Korken är svart och vit och man kan enkelt skruva på och av den. Det som utmärker deras shaker är citatet på sidan. De har valt att ha ett citat som ska motivera personen som har köpt en shaker för att få denna personen att känna sig extra peppad att träna, göra hälsosammare val eller kämpa mer för sina mål.

Fotografi: Melina Bennström

Mål och ambitioner
Deras mål och ambitioner att de ska samla på sig så mycket kunskaper och erfarenheter som möjligt och få uppleva hur det är att själv vara företagare och att utmana sig själva genom att våga göra mer.Deras försäljningmål för UF-företaget är att sälja slut på sina shakers som de köpt in.

Marknadsföring
Quote shakers UF använder sig av Facebook, Instagram och en egen webbshop för att marknadsföra sig. De lägger upp information om olika säljtillfällen som UF-företagen har. På deras hemsida finns det kontaktuppgifter om man vill kontakta företaget.

Facebook: https://www.facebook.com/Quoteshakersuf/
Instagram: https://www.instagram.com/quoteshakersuf/
Webbshop: http://qshakersuf.se/

Se också Quoteshakers film via Youtube

Text av: Oscar Stenberg, Rasmus Toivonen och Mattis Järgren, HA16A

Bild: Peter Fredriksson

Publicering: Emelie Nilsson, HA14A.